Parkerings- och garageplatser

Frågor om kö-plats till föreningarnas  parkerings- och garageplatser. 

ABDS får många frågor som rör placering i kö-systemet och hur lång tid som beräknas innan ledig plats finns tillgänglig.

Vi ber er att maila era parkeringsfrågor på  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så vi får möjlighet att kontrollera kö-listorna utanför öppettiderna. Därmed minska vi köerna på kontoret till gagn för övriga frågor. Vi har då också bättre möjlighet att analysera kö-platsen, då systemet  inte är uppbyggt efter en kölista. Köstystemet bygger på kö till olika plats-adresser. Mao, en sökande kan stå i flera köer samtidigt, och kö-tiden är olika lång till olika adresser.

Vi besvara era frågor i turordning och oftast inom någon arbetsdag.

Generellt: du får ett erbjudande om plats när sådan finns ledig och det är din tur i kön. Därefter ska denna accepteras innan avtal signeras. Besvaras inte erbjudandet inom tidsspannet som finns angivet på brevet, kontaktas näste person i kön.

Kölistan följs och bostadsrättsföreningarna medger inte förtur.

För närvarande är väntetiden några månader eller mindre till ute-plats. Garageplats i de olika föreningarna varierar från månader till tolv år.

 

// ABDS Förvaltning

 

Skriv utE-post

Vår webbplats använder sig av cookies för att underlätta den enskilda besökarens aktiviteter på abds.se